Hiiop

27.07.2017

17/100 vapaaehtoiskasvoa: Kari Nurmi

Valokuvaaja Tuomo Manninen

Kari Nurmi eli "Ruffe" on helsinkiläinen itseoppinut purjehtija, seikkailija, kirjailija ja tuottaja. Hän toimii vapaaehtoisena veneily- ja ympäristöasioiden parissa. Hän haluaa innostaa kaikenikäisiä veneilyn pariin ja tuoda ympäristöön liittyviä epäkohtia esille erikoisten meriseikkailujensa kautta. Ruffe on vienyt 100 suomalaista vesille Suomi 100 -hankkeessa, purjehtinut laiturilla Suomenlahden yli sekä kiertänyt ensimmäisenä pienellä muoviveneellä arktisten Huippuvuorten ympäri.

Valokuvaaja Tuomo Manninen

Tuomo Manninen kuvaa satavuotiaan Suomen kunniaksi 100 suomalaista vapaaehtoista Hangosta Utsjoelle ja Enontekiöstä Ilomantsiin. Valokuvat julkaistaan Hiiop100.fi:ssä vuoden 2017 aikana. Vapaaehtoinen 2017 -hanke yhdistää valokuvataidetta, journalismia ja yhteiskunnallista keskustelua. Vapaaehtoinen 2017 -hanke on Tuomo Mannisen, Laura Aallon, Kaskas Median ja Kansalaisareenan virallinen Suomi 100 -hanke.

Joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä ja neljä viidestä on siitä kiinnostunut. Anna päivä vapaaehtoisena ja etsi tänään tehtävää www.hiiop100.fi.