Hiiop

27.08.2018

Vapaaehtoisten päivää juhlitaan valtakunnallisesti 5. joulukuuta

Joka toinen meistä on sellainen – vapaaehtoinen! Keskiviikkona 5. joulukuuta vapaaehtoiset ja vapaaehtoistyö saavat erityistä huomiota, kun Suomessa vietetään kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää.

Vapaaehtoisten päivä kutsuu vapaaehtoiset, yhteisöt sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan aktiivit ympäri Suomen osallistumaan vapaaehtoistyöstä käytävään keskusteluun, juhlistamaan vapaaehtoisuutta, kiittämään ja kannustamaan vapaaehtoisia sekä järjestämään vapaaehtoisaiheisen tapahtuman omalla paikkakunnallaan aikavälillä 26.11–5.12.

Kerro vapaaehtoistyöstäsi kuvalla #vapaaehtoistenpäivä

Osana kampanjaa toteutetaan valokuvahaaste 14.11.–5.12., jonka avulla tuodaan näkyväksi vapaaehtoistyön kirjoa. Kaikkia vapaaehtoisia kannustetaan jakamaan kuva vapaaehtoistyöstään sosiaalisessa mediassa hashtagilla #vapaaehtoistenpäivä.

Ilmoita tapahtuma Hiiop100.fi avulla

Vapaaehtoisten päivän tapahtumat ilmoitetaan vapaaehtoistyön välityspalvelu Hiiop100.fi:hin ja tapahtumia nostetaan esiin myös kampanjan Facebook-sivulla. Kaikki ilmoitetut tapahtumat lisätään myös Kansalaisareenan Vapaaehtoisten päivän tapahtumasivulle.

Hiiop100.fi on kaikille avoin ja maksuton vapaaehtoistyön välityspalvelu, jossa kuka tahansa voi ilmoittaa vapaaehtoistehtävän ja kutsua apukäsiä mukaan. Näin ilmoitat vapaaehtoistehtävän:

  • Luo tunnus
  • Kirjaudu tunnuksilla Hiiop100.fi-palveluun
  • Valitse Ilmoita tehtävä ja täytä tehtäväsi tiedot tarkalla sijainnilla ja kiinnostusta herättävällä kuvalla. Kirjoita ilmoituksesi selkeästi ja ytimekkäästi. Napakka otsikko houkuttelee vapaaehtoisen mukaan!
  • Esikatsele ja julkaise tehtävä - Hiiop-tiimi tarkastaa tehtävän lainmukaisuuden ja julkaisee sen sivustolla mahdollisimman pian. Saat sähköpostiviestin tehtävän julkaisusta.
  • Markkinoi tehtävääsi potentiaalisille vapaaehtoisille jakamalla tapahtumasi linkkiä, jonka löydät juuri saamastasi sähköpostista.
  • Saat viestin jokaisesta vapaaehtoisesta, joka ilmoittautuu tehtävääsi. Pidä yhteyttä vapaaehtoisiin ennen tapahtumapäivää kirjautumalla Hiiop100.fi.
  • Jos viestejä ei kuulu, kurkkaa roskapostisi ja opeta sähköpostillesi, että viesti tuli luotettavasta kohteesta siirtämällä viesti Saapuneet -kansioon.

Katso video - näin helppoa on ilmoittaa vapaaehtoistehtävä Hiiop100.fi:ssä!

Kansalaisareena ry toteuttaa Vapaaehtoisten päivän kampanjan yhteistyössä vapaaehtoistyön välityspalvelu Hiiop100.fi:n kanssa.

Seuraa vapaaehtoisteemaista keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerro olevasi mukana tunneisteilla: #vapaaehtoistenpäivä #hiiop