Hiiop

06.06.2017

Suomi nukkuu yön ulkona 17. kesäkuuta – lähde mukaan luontovapaaehtoiseksi

Suomi juhlii kaikkien aikojen luontojuhlaa vuonna 2017. Rakastu vapaaehtoisena kesäyöhön 17.6. Metsähotelleissa ympäri Suomen.

Kaikkein aikojen luontojuhlaa vietetään neljänä päivänä vuoden 2017 aikana. Kolmantena Luonnon päivänä 17.6.2017 rakastutaan kesäyöhön ja juhlitaan myös Suomen 40. kansallispuiston, Hossan avajaisia. Juhlia voi monella tapaa: järjestämällä tapahtuman vapaaehtoisvoimin tai osallistumalla tapahtumiin vapaaehtoisena.

Vapaaehtoiseksi Metsähotelliin 17. kesäkuuta?

Suomen Latu haastaa lauantaina 17. kesäkuuta suomalaiset nukkumaan yönsä ulkona. Nuku yö ulkona -haasteen yhteydessä kolmeen eri kansallispuistoon nousee upea Metsähotelli ravintoloineen ja palveluineen, joista jokainen toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Tavoitteena on edistää suomalaisten luontosuhdetta ja saada suomalaiset ulos luontoon.

Vapaaehtoiseksi Teijon kansallispuiston Metsähotelliin:

Vapaaehtoiseksi Salamajärven kansallispuiston Metsähotelliin:

Vapaaehtoiseksi Nuuksion kansallispuiston Metsähotelliin:

Vapaaehtoiseksi Hossan uuden kansallispuiston avajaisiin:

Tutustu Nuku yö ulkona -tapahtumiin verkossa tai sosiaalisessa mediassa.

Luonnon päivien 2017 kunniaksi voit osallistua myös lauantaina 17.6. Kuhmossa Suomen suurimpiin koskenkunnostustalkoisiin!

Järjestä vapaaehtoistempaus Luonnon päivänä

Voit myös järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtuman Luonnon päivän kunniaksi 17.6. tai Suomen luonnon päivänä. 26.8.2017 Voit koota vapaaehtoistempauksesi kasaan Hiiop100.fi -sivuston avulla, jossa kuka kuka tahansa voi ilmoittaa vapaaehtoistehtävän ja kutsua vapaaehtoisia mukaan.

Näin helppoa on ilmoittaa vapaaehtoistehtävä Hiiop100.fi:ssä - katso video!

Luonnon päivät 2017 juhlinta huipentuu Suomen luonnon päivänä 26.8.2017, jolloin Suomesta tulee maailman ensimmäinen maa, joka juhlii luontoa liputuspäivällä.

Seuraa vapaaehtoisteemaista keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerro, millainen on sinun päiväsi luontovapaaehtoisena tunneisteilla: #hiiop #luonnonpäivät

  • Facebook: @Hiiop
  • Instagram: @Hiiop100
  • Twitter: @Hiiop100