Hiiop

22.12.2017

#vapaaehtoinen100-podcastin jakso 3: Mikä on vapaaehtoistoiminnan paikka hyvinvointiyhteiskunnassa?

Liisa Mayow, Kaskas Media

Hiiop100.fi julkaisee #vapaaehtoinen100-podcastia vapaaehtoistyöstä ja sen ammattilaisista. Kolmannessa jaksossa kysytään: Mikä on vapaaehtoistoiminnan paikka hyvinvointiyhteiskunnassa, Leo Stranius?

Julkisen sektorin ja vapaaehtoistoiminnan suhde on murroksessa. Voivatko vapaaehtoiset paikata julkisen sektorin lakisääteisiä tehtäviä? Millaista on suomalainen vapaaehtoistyö verrattuna muihin maihin? Vapaaehtoistoiminnan tehtävästä suomalaisessa yhteiskunnassa on #vapaaehtoinen100-podcastin kolmannessa jaksossa keskustelemassa Kansalaisareenan toiminnanjohtaja Leo Stranius.

Podcastin viisi jaksoa käsittelevät kukin yhtä vapaaehtoistoimintaan liittyvää kysymystä.

Vapaaehtoinen100 on podcast-ohjelmasarja, joka auttaa tekemään parempaa vapaaehtoistyötä. #vapaaehtoinen100 antaa vertaistukea, palvelua ja tietoa jokaiselle vapaaehtoiselle ja vapaaehtoistyötä johtavalle, ja etsii testattuja ratkaisuja kaikkia yhdistäviin haasteisiin. Pyöritätkö itse vapaaehtoistoimintaa omalla paikkakunnallasi?

Tästä podcastista saat ideoita ja uutta intoa työhön. Tilaa koko #vapaaehtoinen100 podcast-ohjelmasarja:

Podcast on osa Vapaaehtoinen 2017 -hanketta, joka yhdistää valokuvataidetta, journalismia ja yhteiskunnallista keskustelua. Vapaaehtoinen 2017 -hanke on Tuomo Mannisen, Laura Aallon, Kaskas Median ja Kansalaisareenan virallinen Suomi 100 -hanke. Hiiop100.fi julkaisee podcast-sarjan osana juhlavuoden yhteistyötä.