Hiiop

18.05.2017

Hiiop! Ota koppi vapaaehtoistyöstä Helsinki-päivänä

Helsinki-päivän kunniaksi helsinkiläisiä kannustetaan antamaan aikaa vapaaehtoisena ja tekemään hyvää yhdessä.

Helsinki-päivä on kaupungin oma juhlapäivä, jota on juhlittu vuodesta 1959 alkaen. Tänä vuonna sitä juhlitaan satavuotiaan Suomen kunniaksi kaksipäiväsenä 11.-12. kesäkuuta. Päivän kunniaksi helsinkiläisiä kannustetaan tarttumaan käteen, joka apua tarvitsee.

Vapaaehtoiseksi Helsinki-päivänä?

Vapaaehtoiseksi voi lähteä useampaan Helsinki-päivän tapahtumaan, kuten esimerkiksi ikäihmisten Suomi 100 -juhliin tai Puu-Vallilan lasten katubileisiin. Tapahtumia päivittyy jatkuvasti Hiiop100.fi Löydä tehtävä -osioon.

Järjestä vapaaehtoistempaus Helsinki-päivänä

Järjestöt kutsutaan mukaan tarjoamaan vapaaehtoistehtäviä ja helsinkiläiset voivat itse järjestää vapaaehtoistempauksia. Hiiop100.fi-sivustolla kuka tahansa voi ilmoittaa vapaaehtoistehtävän ja kutsua vapaaehtoisia mukaan.

Näin helppoa on ilmoittaa vapaaehtoistehtävä Hiiop100.fi:ssä - katso video!

OP Helsinki ja Helsingin kaupunki tekevät yhteistyötä vapaaehtoisteemalla juhlapäivän kunniaksi ja haluavat viestiä, että Helsinki on meidän yhteinen. Hiiop100.fi on osa OPn lahjaa satavuotiaalle Suomelle.

Seuraa Helsinki-päivän vapaaehtoisteemaista keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerro, millainen on sinun päiväsi vapaaehtoisena tunneisteilla: #hiiop ja #helsinkipäivä.

  • Facebook: @Hiiop
  • Instagram: @Hiiop100
  • Twitter: @Hiiop100