Hiiop

17.04.2018

Helsinki-päivä 12.6. kutsuu vapaaehtoistyöhön

Helsinki-päivän kunniaksi helsinkiläisiä kannustetaan kokeilemaan vapaaehtoistyötä välityspalvelu Hiiop100.fi avulla.

Helsinkiläisiä kannustetaan etsimään Helsinki-päivän kunniaksi vapaaehtoiskokeilun paikka. Vuonna 2017 Helsinki-päivänä sadat vapaaehtoiset kokeilivat vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoistehtäviä voi etsiä Hiiop100.fi Löydä tehtävä -osiosta paikan, ajankohdan tai teeman mukaan. Ilmoittaudu vapaehtoiseksi tiistaina 12.6.

Ota koppi ja tutustu päivän vapaaehtoiskeikkoihin

Helsinki-päivä on kaupungin oma juhlapäivä, jota on juhlittu vuodesta 1959 alkaen. Helsinki-päivän yhteistyön tavoitteena on madaltaa kynnystä vapaaehtoistyölle ja edistää yhdessä tekemistä Helsingissä.

Helsinkiläisiä järjestöjä kutsutaan mukaan tarjoaamaan vapaaehtoiskokeilun paikkaa Hiiop100.fi avulla. Asukkaat voivat myös itse järjestää vapaaehtoistempauksia ja Helsinki-päivän tapahtumajärjestäjiä kannustetaan rekrytoimaan apukäsiä tapahtumiinsa.

Hiiop100.fi yhdistää vapaaehtoisen ja tehtävän ilmoittajan. Kaikki lähtee käyntiin, kun vapaaehtoistyön järjestäjä ilmoittaa palveluun houkuttelevan vapaaehtoistehtävän. Palvelu ilmoittaa jokaisesta vapaaehtoisesta tehtävän ilmoittajalle ja kannustaa pitämään yhteyttä vapaaehtoisiin.