Hiiop

18.12.2017

Kuuntele #vapaaehtoinen100-podcastin jakso 2: Näin saat järjestön kukoistamaan

Liisa Mayow, Kaskas Media

Hiiop100.fi julkaisee #vapaaehtoinen100-podcastia vapaaehtoistyöstä ja sen ammattilaisista. Jaksossa 2 Suomen Partiolaisten entinen puheenjohtaja ja Allianssin pääsihteeri Anna Munsterhjelm antaa vinkit järjestön kukoistukseen.

Podcastin viisi jaksoa käsittelevät kukin yhtä vapaaehtoistoimintaan liittyvää kysymystä. Tässä jaksossa kuulet, miten järjestön saa kasvamaan ja vapaaehtoiset toimimaan. Liisa Mayowin vieraana on entinen Suomen Partiolaisten pääjohtaja ja Allianssin pääsihteeri Anna Munsterhjelm, joka kertoo, miten sai partiolaisten jäsenmäärät huikeaan nousuun. Kuulemme myös Animalian Veikka Lahtista, joka kertoo, mitä eläinoikeusjärjestö on vapaaehtoisten innostamisesta oppinut.

Kuuntele jakso 2. tästä

Vapaaehtoinen100 on podcast-ohjelmasarja, joka auttaa tekemään parempaa vapaaehtoistyötä. #vapaaehtoinen100 antaa vertaistukea, palvelua ja tietoa jokaiselle vapaaehtoiselle ja vapaaehtoistyötä johtavalle, ja etsii testattuja ratkaisuja kaikkia yhdistäviin haasteisiin. Pyöritätkö itse vapaaehtoistoimintaa omalla paikkakunnallasi? Tästä podcastista saat ideoita ja uutta intoa työhön.

Tilaa koko #vapaaehtoinen100 podcast-ohjelmasarja:

Podcast on osa Vapaaehtoinen 2017 -hanketta, joka yhdistää valokuvataidetta, journalismia ja yhteiskunnallista keskustelua. Vapaaehtoinen 2017 -hanke on Tuomo Mannisen, Laura Aallon, Kaskas Median ja Kansalaisareenan virallinen Suomi 100 -hanke. Hiiop100.fi julkaisee podcast-sarjan osana juhlavuoden yhteistyötä.