Hiiop

20.03.2017

Vapaaehtoispäivä liikunnan parissa?

Lähde mukaan liikunnan ja urheilun vapaaehtoisliikkeeseen.

Vapaaehtoiseksi Fuck Cancer Run tapahtumaan 1. huhtikuuta

Tule mukaan vapaaehtoiseksi järjestämään hyvän mielen juoksutapahtumaa ja samalla tukemaan syöpään sairastuneita nuoria aikuisia! Fuck Cancer Run on valtakunnallisen Fuck Cancer -kampanjan kick-off -tapahtuma.

Toteuta liikuntaunelmasi vapaaehtoisteemalla Unelmien liikuntapäivänä 10. toukokuuta

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, jolloin koko Suomi liikkuu.

Vapaaehtoiseksi futistapahtumiin 10. kesäkuuta?

Palloliitto seuroineen on lähtenyt innolla mukaan satavuotisjuhlintaan vapaaehtoisteemalla ja tarjolla on vapaaehtoiskeikkoja jalkapallon parissa eri puolilla Suomea. Lauantaina 10.6.2017 Suomessa ja Virossa pelataan vähintään 100 jalkapallo-ottelua, joihin voivat osallistua kaikki vauvasta vaariin. Helsingin Narinkkatori toimii tapahtuman kohtaamispaikkana, jossa pelataan, kohdataan urheilun ammattilaisia ja voi tutustua lajiin. Narinkkatorille haetaan vapaaehtoisia 9.-10.6. rakentamaan tapahtuma-aluetta ja olemaan mukana tässä suuressa jalkapallofestivaalissa. Tule kokemaan palloilun hurma ja osallistu upean Suomi 100 -tapahtuman tekemiseen!

Vapaaehtoiseksi pesäpalloilun pariin?

Pesäpallon vuotuiset arvo-ottelut pelataan Imatralla 30.6.-2.7.2017. Itä-Länsi otteluissa kohtaavat naiset ja miehet sekä A -pojat, B-tytöt ja B-pojat. Tapahtumavapaaehtoisia etsitään erilaisiin talkootehtäviin kuten kioski -ja lipunmyyntiin, liikenteenohjaukseen, mainosten jakamiseen ja avustamaan kutsuvierastilaisuuksissa.

Muita mielenkiintoisia tapahtumia liikunnan parissa

Hiiop100.fi on kaikille avoin maksuton vapaaehtoistyön välityspalvelu, jossa vapaaehtoistyön järjestäjä voi ilmoittaa avun tarpeesta ja vapaaehtoinen etsiä sopivaa tehtävää. Kaikki liikunta- ja hyvinvointiteemaiset tapahtumat löydät osoitteesta hiiop100.fi rajaamalla hakua teemalla Liikunta ja hyvinvointi. Voit myös rajata hakua paikan ja ajankohdan mukaan.

Seuraa vapaaehtoisteemaista keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerro, millainen on sinun päiväsi vapaaehtoisena:

  • Facebook: @Hiiop
  • Instagram: @Hiiop100
  • Twitter: @Hiiop100

Tehdään yhdessä päivästä vapaaehtoisena vuoden tärkein päivä!