Hiiop

08.03.2017

Vapaaehtoistyötä tehty vuoden edestä satavuotiaalle Suomelle

Hiiop-tiimi

Ensimmäinen vapaaehtoistyön henkilötyövuosi satavuotiaan Suomen kunniaksi on täynnä. Hiiop! Tavoitteena on kerryttää yhteensä sata henkilötyövuotta vapaaehtoistyötä vuoden loppuun mennessä.

Vuoden 2017 alusta käyntiin lähteneen laskennan tuloksena vapaaehtoispäiviä on kertynyt 8. maaliskuuta mennessä henkilötyövuoden verran. Laskuri päivittyy joka kerta, kun vapaaehtoistehtävä on suoritettu ja tehtävän takaraja on sulkeutunut.

Tavoitteena kerryttää vuoden aikana huikeat sata henkilötyövuotta vapaaehtoisuutta. Tämä on yhteensä 22 200 henkilötyöpäivää ja 166 500 tuntia. Henkilötyöpäivän pituudeksi on arvioitu 7 tuntia 30 minuuttia eli laskurissa tämän pituinen työpäivä oletetaan yhdeksi henkilötyöpäiväksi.

Sivustolla kuka tahansa voi ilmoittaa vapaaehtoistehtävän jota on järjestämässä, etsiä vapaaehtoisia ja koota yhteen sivuston kautta ilmoittautumiset vapaaehtoistehtävään.

Hiiop100.fi on osa OPn lahjaa satavuotiaalle Suomelle. 100 vuotta vapaaehtoistyötä -hankkeen tavoitteena on kerryttää vuoden 2017 aikana sata henkilötyövuotta vapaaehtoistyötä, ja siihen tarvitaan jokaista suomalaista. Juhlavuoden aikana jokainen OPn työntekijä saa tehdä päivän vapaaehtoisena työajallaan.

Seuraa vapaaehtoisteemaista keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerro, millainen on sinun päiväsi vapaaehtoisena:

  • Facebook: @Hiiop
  • Instagram: @Hiiop100
  • Twitter: @Hiiop100

Tehdään yhdessä päivästä vapaaehtoisena vuoden tärkein päivä!