Hiiop

12.04.2018

Vapaaehtoistyön tekijä, kerro vapaaehtoistyöstäsi

Teetkö vapaaehtoistyötä? Tahtoisitko esitellä muillekin tavan, jolla voi tehdä hyvää? Kirjoita blogi vapaaehtoistyöstäsi ja lähetä se meille julkaistavaksi.

Hiiop100.fi tavoitteena on madaltaa vapaaehtoistyön kynnystä. Siksi haluamme kertoa vapaaehtoisten tarinoita. Myös asiantuntijablogit vapaaehtoistyön järjestäjän arjesta kiinnostavat vapaaehtoistyötä tekeviä.

Hiiop100.fi etsii bloggaajia kertomaan vapaaehtoistyöstään. Jos uskot, että muutkin voisivat innostua esimerkistäsi, olet etsimämme henkilö. Blogisi julkaistaan omalla nimelläsi, joten kirjoita omana itsenäsi. Lue vinkkimme bloggaamiseen ja lähetä blogisi meille alta löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Viisi vinkkiä blogiisi

  1. Hiiop100.fi tavoittaa niin vapaaehtoisia kuin vapaaehtoistyön järjestäjiä. Kirjoita heille suoraan ja positiivisesti, mutta rehellisesti, ihmiseltä ihmiselle.
  2. Kirjoita selkokielisesti ja hyvällä suomella mutta kuten kirjoittasit kaverillesi.
  3. Houkuttele lukija kiinnostavalla alulla lukemaan teksti loppuun asti.
  4. Pidä blogi lyhyenä ja kuvapainotteisena – maksimissaan noin sivun verran tekstiä. Jos blogi on pitkä, rytmitä sitä väliotsikoilla ja kuvilla.
  5. Kirjoita rohkeasti, aidosti ja välittävästi - omana itsenäsi!

Kun tekstisi on valmis, lähetä teksti, bloggaajan nimi, kuvat sekä kuvaajan nimi osoitteeseen hiiop@op.fi. Otsikoi viestisi "Blogi" ja vapaaehtoistehtävän tai tekijän nimi. Bloggaajalla tai Hiiop100.fi:llä on oltava oikeus kuviin, joita blogissa käytetään.

Seuraa vapaaehtoisteemaista keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerro olevasi mukana #hiiop.