Hiiop

18.04.2018

Kiinnostaako vapaaehtoistyö, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa?

Näin etsit vapaaehtoistehtävän Hiiop100.fi avulla.

Kaksi kolmasosaa suomalaisista osallistuu vapaaehtoistyöhön. Lopuista yli puolet sanoo lähtevänsä mukaan, jos joku pyytäisi. Me pyydämme: vapaaehtoistyön välityspalvelu Hiiop100.fi yhdistää sinut ja vapaaehtoistehtävän.

Vapaaehtoiskeikalle ilmoittautuminen on yksinkertaista. Etsi mieleinen vapaaehtoistehtävä Etsi tehtävä -kohdasta. Voit etsiä tehtävää Hiiop100.fi kautta paikan, ajankohdan tai teeman mukaan.

Kun mieleinen tehtävä on löytynyt, täytä yhteystietosi alalaidassa ja ilmoittaudu. Palvelu yhdistää sinut ja vapaaehtoistehtävän ilmoittajan. Tietosi lähetetään vapaaehtoistehtävän ilmoittajalle ja saat sähköpostissa vahvistusviestin ilmoittautumisesta kera tehtävän ilmoittajan yhteystietojen. Voit kysyä lisätietoja vapaaehtoistehtävän toteuttamisesta ja peruuttaa ilmoittautumisen saamasi viestin kautta. Sitten ei muuta, kuin mukavaa vapaaehtoiskeikkaa viettämään!

Vapaaehtoisteemaista keskustelua voit seurata sosiaalisessa mediassa ja kerro, millainen on sinun päiväsi vapaaehtoisena #hiiop.

Haluatko ilmoittaa vapaaehtoistehtävän? Katso vinkit tapahtuman ilmoittamiseen täältä ja kutsu apukäsiä järjestämääsi tempaukseen.