Hiiop

03.01.2018

70/100 vapaaehtoiskasvoa: Selma Räty

Valokuvaaja Tuomo Manninen

Selma Räty on SELMUn eli Seinäjoen Elävän Musiikin yhdistysten vapaaehtoinen. Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys - SELMU ry tarjoaa pitkin vuotta musiikkielämyksiä tavoitteena seinäjokelaisen elävän musiikkikulttuurin kehittäminen. Yhdistyksen toiminta painottuu kesäkuussa Seinäjoen Törnävänsaaressa järjestettävään Provinssirockiin, Vaasantiellä sijaitsevan Ihmisten Klubin Rytmikorjaamon klubi- ja konserttitoimintaan sekä Kauppakadulla olevan Bar15 -ravintolan pyörittämiseen.

Valokuvaaja Tuomo Manninen

Tuomo Manninen kuvaa satavuotiaan Suomen kunniaksi 100 suomalaista vapaaehtoista Hangosta Utsjoelle ja Enontekiöstä Ilomantsiin. Valokuvat julkaistaan Hiiop100.fi:ssä vuoden 2017 aikana. Vapaaehtoinen 2017 -hanke yhdistää valokuvataidetta, journalismia ja yhteiskunnallista keskustelua. Vapaaehtoinen 2017 -hanke on Tuomo Mannisen, Laura Aallon, Kaskas Median ja Kansalaisareenan virallinen Suomi 100 -hanke.

Joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä ja neljä viidestä on siitä kiinnostunut. Anna päivä vapaaehtoisena ja etsi tänään tehtävää www.hiiop100.fi.