Hiiop

26.10.2018

Tutustu 5.12. Vapaaehtoisten päivän tapahtumiin

Joka toinen meistä on sellainen – vapaaehtoinen! Keskiviikkona 5. joulukuuta Suomessa vietetään kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää. Osallistu ja kokeile vapaaehtoistyötä.

Vapaaehtoisten päivä kutsuu vapaaehtoiset, yhteisöt sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan aktiivit ympäri Suomen osallistumaan vapaaehtoistyöstä käytävään keskusteluun, juhlistamaan vapaaehtoisuutta, kiittämään ja kannustamaan vapaaehtoisia sekä järjestämään vapaaehtoisaiheisen tapahtuman omalla paikkakunnallaan aikavälillä 26.11.–5.12.2018.

Jaa Vapaaehtoisten päivän kuvasi #vapaaehtoistenpäivä

Osana kampanjaa toteutetaan valokuvahaaste 14.11.–5.12., jonka avulla tuodaan näkyväksi vapaaehtoistyön kirjoa. Kaikkia vapaaehtoisia kannustetaan jakamaan kuva vapaaehtoistyöstään sosiaalisessa mediassa hashtagilla #vapaaehtoistenpäivä.

Ilmoittaudu Vapaaehtoisten päivän tapahtumaan

Vapaaehtoisten päivän kunniaksi järjestetään tapahtumia ympäri Suomen.

Vapaaehtoisten päivän tapahtumat ilmoitetaan vapaaehtoistyön välityspalvelu Hiiop100.fi:hin ja tapahtumia nostetaan esiin myös kampanjan Facebook-sivulla. Kaikki ilmoitetut tapahtumat lisätään myös Kansalaisareenan Vapaaehtoisten päivän tapahtumasivulle.

Hiiop100.fi on kaikille avoin ja maksuton vapaaehtoistyön välityspalvelu, jossa kuka tahansa voi ilmoittaa vapaaehtoistehtävän ja kutsua apukäsiä mukaan. Katso video - näin helppoa on ilmoittaa vapaaehtoistehtävä Hiiop100.fi:ssä! Kansalaisareena ry toteuttaa Vapaaehtoisten päivän kampanjan yhteistyössä vapaaehtoistyön välityspalvelu Hiiop100.fi:n kanssa.

Seuraa vapaaehtoisteemaista keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerro olevasi mukana tunneisteilla: #vapaaehtoistenpäivä #hiiop