Hiiop

12.03.2018

Kevään juoksutapahtumat Helsinki City Running Day, Naisten Kymppi ja Fuck Cancer Run kutsuvat vapaaehtoiskeikalle

Sydänliitto ja Suomen Punainen risti etsivät vapaaehtoisia kevään suurimpiin juoksutapahtumiin, Helsinki City Running Day:hin 19.5. ja Naisten Kympille 26.–27.5. Ota koppi vapaaehtoistyöstä ja ilmoittaudu mukaan.

Juoksijat ja kävelijät voivat osallistumisensa ohella kerätä varoja myös valitsemaansa kohteeseen. SPR ja Sydänliitto ovat molemmat tapahtumien päähyväntekeväisyyskohteita. Tapahtumissa yhdistyvät urheilu, yhdessä reippailu ja auttaminen. Kaikille vapaaehtoisille on tarjolla myös tapahtuman t-paidat. Ilmoittaudu mukaan alla.

Fuck Cancer Run 21.4. vapaaehtoisrekry on auki

Tapahtuma on osa Fuck Cancer -kampanjaa, joka rohkaisee nuoria aikuisia syöpään sairastuneita ja vaatii heille parempaa tukea niin hoitojen aikaan kuin niiden jälkeenkin. Juoksun tuotot tukevat Sylva ry:n työtä syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi.

Vapaaehtoiseksi 19.5. Helsinki City Running Day -tapahtumaan

Helsinki City Running Day yhdistää toukokuussa viisi eri juoksutapahtumaa. Tapahtumassa järjestöt ovat mukana vesipisteellä ja tunnelmanluojina - luvassa on mahtavan sporttinen vapaaehtoiskeikka, jonka tuotot menevät hyvään tarkoitukseen. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: 

Vapaaehtoiseksi Naisten Kympin perhejuoksuun 26.5. tai Naisten Kympille 27.5.

Naisten Kymppi on Suomen suurin naisten lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuma, joka sai alkunsa jo vuonna 1984. Tapahtuma kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset yhteen. Varsinainen lenkki järjestetään sunnuntaina 27.5. Lenkkipäivä on saanut rinnalleen lauantain hyvinvointipäivän, joka järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tarjolla on hienoa kansainvälistä juoksutapahtumatunnelmaa. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi:  

Vapaaehtoiskeikalle ilmoittautuminen on yksinkertaista. Kun mieleinen tehtävä on löytynyt, täytä yhteystietosi ja ilmoittaudu. Saat sähköpostissa vahvistusviestin ja lisätietoja vapaaehtoistehtävän toteuttamisesta sekä tehtävän ilmoittajan yhteystiedot.

Hiiop100.fi on vapaaehtoistyön välityspalvelu, josta löydät oman tapasi tehdä vapaaehtoistyötä ja paikan kutsua apukäsiä vapaaehtoistehtävääsi. Voit etsiä vapaaehtoistehtävää Hiiop100.fi-tehtävähaun kautta paikan, ajankohdan tai teeman mukaan. Haluatko ilmoittaa vapaaehtoistehtävän? Katso vinkit tapahtuman ilmoittamiseen täältä ja kutsu apukäsiä järjestämääsi tempaukseen.

Seuraa vapaaehtoisteemaista keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerro, millainen on sinun päiväsi vapaaehtoisena #hiiop.