Hiiop

06.03.2017

Yhden keikan juttu kutsuu mukaan – webinaarissa tutustutaan vapaaehtoistyön saloihin

Hiiop-tiimi

Tervetuloa tiistaina 14.3.2017 kello 18 kuuntelemaan vapaaehtoistyön webinaaria verkossa, olit sitten työpaikalla tai kotisohvalla.

Ilmoittaudu mukaan jo nyt ja saat katselulinkin sähköpostiisi heti. Merkkaa tilaisuus kalenteriin ja tule seuraamaan tunnin keskustelua vapaaehtoistyöstä Suomessa. Webinaari on avoin kaikille suomalaisille ja kutsua voi myös jakaa.

Yhden keikan juttu -webinaarissa syvennytään vapaaehtoistyön nykytilaan ja muutokseen Suomessa. Webinaarissa on luvassa Demos Helsingin Julia Jousilahden puheenvuoro "Muuttuvat osallistumisen tavat ja vapaaehtoistyön tulevaisuus" ja Sitran Perttu Jämsenin katsaus vapaaehtoistoiminnasta saatavaan kovaan osaamiseen. Keskustelemme myös vapaaehtoisuudesta Brother Christmasin, Pupulandia-bloggari Jennin sekä pitkän linjan vapaaehtoistoimija Eero Väisäsen kanssa. Illan isäntänä toimii OPn digitaalisen liiketoiminnan johtaja Harri Nummela. Keskustelun juontaa OPn yhteiskuntasuhde ja -vastuullisuusjohtaja Tuuli Kousa.

Ilmoittaudu mukaan tästä ja tule linjoille tiistaina 14.3. kello 18.

Kuka tahansa voi seurata webinaaria omalta kotisohvaltaan, osallistua keskusteluun ja lähettää kysymyksiä puhujille. Illan aikana voit osallistua keskusteluun Twitterissä tunnisteilla #hiiop ja #vapaaehtoinen100.

Vapaaehtoistoiminnassa on mukana hieman alle joka kolmas meistä suomalaisista, ilmenee Kansalaisareenan, HelsinkiMission ja Kirkkohallituksen teettämässä tutkimuksessa (Taloustutkimus 2015). Käytännössä siis noin kaksi kolmesta suomalaisesta ei osallistu vapaaehtoistyöhön. Hiiop! 100 vuotta vapaaehtoistyötä -hankkeen tavoitteena on kannustaa suomalaiset vapaaehtoistyöhön sadan vuoden edestä lahjana satavuotiaalle Suomelle. Jokainen OPlainen saa tehdä päivän vapaaehtoisena työajallaan.

Kuva: Suomi 100/Suvi-Tuuli Kankaanpää