Hiiop

15.08.2017

21/100 vapaaehtoiskasvoa: Sanna Vuorinen

Valokuvaaja Tuomo Manninen

Sanna Vuorinen on toiminut vapaaehtoisena Kuopio tanssii ja soi -tapahtumassa vuodesta 2003 lähtien. Tapahtuma on viikon mittainen ja viikon aikana tapahtumassa esiintyy kansainvälisiä tanssiryhmiä, joiden apuna Vuorinen on toiminut erilaisissa käytännön asioissa aina lentokentältä lähtöhetkeen saakka.

— Työ on erittäin antoisaa ja yksi tapa auttaa omassa kotikaupungissa upean tapahtuman toteutumisessa. Olen ammatiltani opettaja ja pitkän kesäloman aikana minua on innostanut tehdä jotain hyödyllistä, josta on iloa sekä muille että itselleni, Vuorinen kertoo.

Valokuvaaja Tuomo Manninen

Tuomo Manninen kuvaa satavuotiaan Suomen kunniaksi 100 suomalaista vapaaehtoista Hangosta Utsjoelle ja Enontekiöstä Ilomantsiin. Valokuvat julkaistaan Hiiop100.fi:ssä vuoden 2017 aikana. Vapaaehtoinen 2017 -hanke yhdistää valokuvataidetta, journalismia ja yhteiskunnallista keskustelua. Vapaaehtoinen 2017 -hanke on Tuomo Mannisen, Laura Aallon, Kaskas Median ja Kansalaisareenan virallinen Suomi 100 -hanke.

Joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä ja neljä viidestä on siitä kiinnostunut. Anna päivä vapaaehtoisena ja etsi tänään tehtävää www.hiiop100.fi.