Hiiop

31.10.2017

Vapaaehtoistyötä satavuotiaan Suomen kunniaksi on tehty jo yli 50 henkilötyövuotta

Vapaaehtoistyötä on tehty satavuotiaan Suomen kunniaksi jo yli 50 vuoden edestä. Iso kiitos 11 100 päivästä kuuluu kaikille päivän antaneille vapaaehtoisille!

Vapaaehtoistyötä on vuoden 2017 aikana tehty Hiiop100.fi-sivuston kautta jo yhteensä 11 100 päivää, joka on yhteensä 50 vuotta vapaaehtoistyötä.

Vapaaehtoiset ovat vuoden 2017 aikana siivonneet kansallispuistoja ja rantoja Suomen luonnon hyväksi, auttaneet nuoria Diakonissalaitoksen Taloustaito-hankkeessa ja tukeneet maahanmuuttajia työnhaussa. Vapaaehtoiset ovat myös ehkäisseet ikäihmisten yksinäisyyttä ulkoilutapahtumissa ja tansseissa. Vähäosaisille perheille on kerätty muun muassa reppuja ja villasukkia. Kodittomille on hankittu hansikkaita ja kansainvälistä hätäapua on tuettu Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräyksen ja Unicefin Jano-kampanjan lipaskerääjinä.

Vapaaehtoisia ilmoittautuu jatkuvasti tuleville Hiiop100.fi keikoille. Voit lähteä auttamaan vapaaehtoisena vaikkapa Nenäpäivä-kampanjassa, senioreiden K60-kekkereillä tai ajamaan iäkkäiden iloksi viikolla 46. Etsi oma vapaaehtoistehtäväsi heti tänään. Kokemuksia vapaaehtoispäivistä voit lukea Hiiop100.fi Tarinat-osiossa.

Hiiop100.fi on vapaaehtoistoiminnan tori ja kohtaamispaikka. Täältä löydät helposti itsellesi sopivat tavat ja paikat tehdä vapaaehtoistyötä. Voit etsiä vapaaehtoistehtävää teeman, paikan ja ajankohdan mukaan. Voit myös ilmoittaa sivustolla vapaaehtoistehtävän, jota olet itse järjestämässä ja etsiä vapaaehtoisia sekä koota sivuston kautta ilmoittautumiset vapaaehtoistehtävääsi.

Seuraa vapaaehtoistunnelmia sosiaalisessa mediassa ja kerro, millainen on sinun päiväsi vapaaehtoisena #hiiop