Hiiop

01.08.2017

Hiiop! 5000 päivää vapaaehtoistyötä tehty – oletko jo tehnyt päiväsi vapaaehtoisena?

Kuva: Suomi100/ Suvi-Tuuli Kankaanpää

Hiiop! 100 vuotta vapaaehtoishanke on kerännyt jo yli 22 henkilötyövuotta eli lähes 5000 päivää vapaaehtoistyötä lahjaksi satavuotiaalle Suomelle. Viisi kuukautta satavuotisjuhlintaa jäljellä, ilmoittaudu syksyn keikoille nyt!

Elokuun alkuun mennessä vapaaehtoispäiviä on tehty yli 22 vuotta, selviää Hiiop100.fi-sivuston etusivulla olevasta laskurista. Tavoitteena on kerryttää sata henkilötyövuotta vuoden loppuun mennessä. Tämä on yhteensä 22 200 henkilötyöpäivää ja 166 500 tuntia.

Syksyllä vapaaehtoiskeikalle?

Vapaaehtoistehtäviä on ilmoitettu sivustolle reilusti yli tuhat ja niitä hyväksytään sivustolle päivittäin lisää. Tahti kiihtyy loppuvuotta kohden. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Kevään ja kesän aikana vapaaehtoiset ovat muun muassa järjestäneet kiitostanssit ikäihmisille Porissa, istuttaneet kukkia kaunistamaan Helsingin katukuvaa, keränneet reppuja vähävaraisten perheiden lapsille ympäri Suomen, kutoneet sytostaattimyssyjä Turussa ja järjestäneet discon 350:lle kehitysvammaiselle Vantaalla. Vapaaehtoistunneilmia ympäri Suomen voit lukea sivuston Tarinat-osiosta.

Seuraa vapaaehtoisteemaista keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerro olevasi mukana tunneisteilla: #hiiop #suomi100 #vapaaehtoinen100

  • Facebook: @Hiiop
  • Instagram: @Hiiop100
  • Twitter: @Hiiop100